به منظور تشخیص صحیح و مثر عفونت قارچ گوش ، برای یک پزشک پزشکی کاملاً آموزش دیده مهم است که علائمی را که فرد در آن تجربه می کند مطالعه کند و قارچ گوش همچنین آزمایشاتی را بر روی هرگونه ترشحات ناشی از عفونت انجام دهد. این بدان معناست که مراجعه به پزشک پزشکی در صورت آشکار شدن این بیماری مهم است. نیاز به درمان این عفونت با استفاده از داروهای ضد قارچ است.
برای اینکه عفونت قارچی گوش به درستی تشخیص داده شود ، داشتن یک پزشک قابل اعتماد که از نظر پزشکی با سابقه پزشکی شما آشناست ، می تواند مفید باشد. در صورت داشتن آگاهی از سایر بیماری ها یا بیماری هایی که بیمار تجربه کرده است ، پزشک عمومی شانس بیشتری برای تشخیص موفقیت آمیز علائم این نوع بیماری خواهد داشت. هر کسی که از سیستم ایمنی ضعیف تری برخوردار باشد یا از دیابت ملیتوس رنج ببرد ، در معرض خطر بیشتری از این بیماری است ، به همین دلیل بررسی پزشکان برای این شرایط از اهمیت زیادی برخوردار است. از نظر بسیاری از افراد ، بیماری ها و شرایط به تنهایی رخ نمی دهد ، به همین دلیل دسترسی کامل به سابقه پزشکی و سوابق بیمار احتمال برقراری تماس م effectiveثر پزشک عمومی در مورد وضعیت فرد را افزایش می دهد.
غیر معمول نیست که بیماران تشخیص غلط می دهند و متوجه می شوند که قطره گوش از نوع آنتی بیوتیک برای پاک کردن وضعیت آنها فراهم می شود. اینجاست که پزشک عمومی معتقد است نوع عفونت عفونت مبتنی بر باکتری است و در مقابل عفونت قارچ نیست. اگر پزشک به این باور داشته باشد و هیچ نوع بهبودی در این نوع دارو وجود نداشته باشد ، احتمال بازی بیشتر این سبک از عفونت گوش بیشتر است. راهی که پزشک می تواند با آگاهی بیشتری از این بیماری تشخیص دهد ، برداشتن نمونه ای از ترشحاتی است که توسط گوش تولید می شود. اینجاست که باید تخلیه را زیر میکروسکوپ قرار داد و سپس از نظر وجود قارچ بررسی کرد.
درمان موثر برای این نوع عفونت با تمیز کردن گوش آغاز می شود. امید است که با تمیز کردن م properlyثر قارچ به درستی از بین برود و همچنین می توان قطره های ضد قارچ گوش برای تهیه راه حل طولانی مدت مصرف کرد. در برخی موارد شدید عفونت های قارچی گوش ، ممکن است عوامل ضد قارچی به صورت خوراکی مصرف شوند. در حالی که بیشتر افرادی که از این نوع عفونت رنج می برند می توانند به طور مثر درمان شوند ، نگرانی از گسترش این بیماری برای برخی از افراد مسن وجود دارد. اینجاست که نیاز به پشتیبانی دقیق تری وجود دارد.
اتومایکوز عفونت قارچی گوش خارجی است. گوش میانی و حفره ماستوئید باز .1 مایر اولین بار عفونت قارچی مجرای گوش خارجی را در سال 1884 توصیف کرد. کانال گوش خارجی دارای یک محیط مرطوب گرم مناسب برای تکثیر قارچ است. 2 اگرچه این بیماری بندرت تهدید کننده زندگی است ، اما می تواند یک وضعیت چالش برانگیز و ناامیدکننده ای برای متخصص گوش و حلق و بینی به دلیل درمان طولانی مدت و میزان بالای عود .3 اتومایکوزیس در بیماران با نقص سیستم ایمنی بیشتر از افراد با کفایت ایمنی بیشتر دیده می شود. میزان عود در بیماران مبتلا به نقص ایمنی زیاد است و آنها به درمان طولانی تر نیاز دارند و عوارض در بیماران با نقص ایمنی بیشتر است.
در سالهای اخیر عفونت های قارچی فرصت طلب در پزشکی انسان به دلیل احتمالاً تعداد زیادی از بیماران مبتلا به نقص ایمنی ، اهمیت بیشتری پیدا می کنند .4 در بیماران مبتلا به نقص ایمنی ، مهم است که درمان اتومیکوز شدید باشد ، تا عوارض مانند کاهش شنوایی ، سوراخ غشای تمپ و تهاجم عفونت زمانی استخوان. 5 کشت قارچ برای تأیید تشخیص ضروری است.
بررسی های خون شناختی نقش بسیار مهمی در تأیید تشخیص و وضعیت ایمنی بیماران دارد. در بیماران دیابتی مبتلا به اوتومایکوزیس ، همراه با درمان ضد قارچ ، سطح قند خون باید با درمان پزشکی کنترل شود تا از بروز عوارض جلوگیری شود.
قابل اعتماد و متخصص:
معرفی
اتومایکوز یا اوتیت خارجی قارچی معمولاً به عنوان عفونت قارچی مجرای شنوایی خارجی با عوارض نادر در گوش میانی توصیف شده است. 3 قارچ باعث 10٪ موارد ابتلا به اوتیت خارجی می شود. 6 در سالهای اخیر میزان شیوع آن افزایش یافته است. در نتیجه احتمالاً تعداد زیادی از بیماران با نقص ایمنی. در گذشته ، در مورد شیوع و حتی وجود اتومایکوزیس بحث و مجادله وجود داشت. این در حال حاضر به عنوان یک نهاد بالینی قطعی و یک مشکل ادامه دار در نظر گرفته شده است. 1 اگرچه بحث و جدال در مورد اینکه آیا قارچ ها عامل واقعی عفونی هستند در مقابل استعمار صرف گونه ها در نتیجه مصونیت میزبان محلی میزبان ثانویه به عفونت باکتریایی ، وجود دارد. ، بیشتر شواهد بالینی و آزمایشگاهی نشان می دهد که اوتومایکوزیس به عنوان یک موجود واقعی پاتولوژیک است
ایمنی عمومی سلولی در مواردی مانند دیابت ، تجویز استروئید ، عفونت HIV ، شیمی درمانی و بدخیمی (به ویژه مواردی که سلولهای سیستم ایمنی را درگیر می کنند) کاهش می یابد. این باعث می شود یک میزبان با نقص ایمنی در معرض عفونت های قارچی باشد. فلور باکتریایی طبیعی یکی از مکانیسم های دفاعی میزبان در برابر عفونت های قارچی است. این مکانیسم در بیماران بیمار با استفاده از قطره گوش آنتی بیوتیکی تغییر می کند و باعث اتومایکوزیس می شود.
https://samakmehrazin.com/%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%da%af%d9%88%d8%b4/